lørdag 29. juni 2013

God sommer 2013!

Tara for mange år siden. Minnene strømmer på......
Bildet er tatt en varm sommerdag i Danmark 
- etter en uke med Agilitykonkurranse.

Da er det på tide å si god sommer til dere alle sammen.
Kanskje kommer det et blogginnlegg av og til, men det blir ikke akkurat prioritert nå om sommeren :)
Treningen av hundene fortsetter, men det blir ikke fullt så mange strukturerte treninger med andre.... Om sommeren trener vi mest på egenhånd, da det passer best med alt som alltid skjer :)

Jeg tror hundene også har godt av litt variasjon - Ficus virker i alle fall nå mer klar til å trene enn på lenge. Vi har nedprioritert brukstreningen i uken som var - og det var kanskje lurt.....  Har i stedet hatt noen knallkjekke agilitytreninger og noen fine turer. Ficus begynner å komme i form igjen, virker som hun har hatt innbilt etter denne løpetiden også. Hun la på seg, var daff og giddalaus, men nå er hun klar for aktion igjen - kjekt! :D

I sommer gjelder det å fortsette å bygge opp formen - på både Ficus og meg, slik at vi er klare for Norske Redningshunder sitt Hovedkurs på Voss, i august :)  (Og om dere lurer, så blir det noen treninger også - Maia og Eivind har lovet å hjelpe meg ;)

Key tilvendes roligere dager - og hun takler det. Jeg blir mer og mer forundret over hvor bra den hunden er, og jeg angrer ikke et sekund på valget av henne - selv om valpetiden var slitsom..... ;)

Dewey er nok over sin glanstid, men han virker frisk og fin nå - bortsett fra et sår på labben som han har laget seg etter klo-uhellet, ved å slikke og slikke.....
Noen agilityløp kommer det fortsatt til å bli på han - så lenge helsa holder men vi forventer ikke lengre de beste resultatene - så nå er det slik det skal være; "Bare for gøy" :)

Vi merker forresten en liten konkurranse mellom de to yngste nå, når "frøken politi" (Kahrma) ikke er her lengre, jeg håper bare ikke det utvikler seg til noe negativt. (Tror ikke det - men leken er litt vel voldsom noen ganger......)

 I sommer er planene klare: først Danmarkstur, der vi skal være med på Agilitykonkurranser i en uke - med 4 hunder. Opprinnelig var det 5....., men etter som Kahrma ikke er på denne jorden lengre, blir det "bare" 4. (Fjerdemann er BC`en Zita, til Marit Bjelland, som Maia får låne :) )

Fordi vi er 3 som skal reise, og fordi vi skal ha med så mange hunder, har vi bestemt oss for å kjøre Chevyen i år, skal bli spennende hvordan det blir - med Campingvogna bak.....

Seinere i sommer blir det tur til Mo i Rana, for endelig skal lillesøster gifte seg! :D

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer: