onsdag 18. september 2013

Ruin og Rundering

Burde vel fortalt litt om Ruingodkjenningen, men tiden strekker ikke til. Det får være nok å skrive at det gikk ganske bra. Ficus gjorde det hun skulle. Vi har litt vi må trene på før vi kan ta A ruin, - men det er som forventet :)

Ficus er i alle fall så miljøtrygg som jeg trodde - og det var hovedmålet mitt denne gangen. Jeg skrev oss opp på B kurset, for å få bekreftet/avkreftet det jeg trodde bodde i trollungen. Det ble bekreftet.

Nå har jeg alltid likt ruintrening - og det gjør hundene våre også, så klarer vi ettersøk A, satser vi videre på Ruin :)

Får ikke skrevet om alle treningene heller nå, men i går hadde vi en super runderingsøkt. Tror sjeldent jeg har sett Ficus gå så bra - og jeg var også flink.... :) Nå er jeg derfor mye mer optimistisk enn for noen uker siden. Fortsetter treningene slik, så går dette som det skal :D

Denne lille filmsnutten tok Tone Larsen
av Ficus på Hardangervidda i fjor.
Jeg har ikke fått til å laste den opp før nå :)
 

2 kommentarer:

Click sa...

Flinke Ficus.... og veldig flinke Ghita :) knallkjekt å følge dere :) Men er rimelig sikker på at det var jeg som tok den filmen fra Hardangervidda i fjor :)

Ghita sa...

Takk, takk :)

Tror nok du tar feil denne gangen Cecilie - gå på YouTube å se - det står Tone Larsen der.... (og jeg vet både du og Tone filmet ;))