mandag 21. juli 2014

Ficus er tatt ut til å representere Norge i Agility, i Nordisk og Verdensmesterskapet 2014

Sliter fortsatt med bloggen, men er nå temmelig sikker på at det er PC`en det er noe galt med...., så blir dette innlegget "rart", så vet dere hvorfor.


Mediumlandslaget inkludert reserve 2014 :)

Har egentlig så mye å skrive om, men det får bli med det viktigste og det er at Ficus er tatt ut til å representere Norge i både Nordisk og Verdensmesterskapet i Agility. Bare 3 hunder får være med individuelt fra hver størrelse og 4 på lag - Ficus skal være med på alt. Eivind og Ficus har kjempet hardt blant Norges beste ekvipasjer for å få være med. De kom faktisk på 2 plass sammenlagt etter 5 uttaksstevner!

I Danmark har vi som alltid vært på en ukes Agility Cup (Dania Cup, denne gangen) og her klarte Ficus å vinne og å få ett dansk Cert. Det var mange av verdens beste utøvere med og representanter fra 22 land - så dette var veldig stort for oss. Det er første gang Eivind har stått på førsteplassen i dette selebre selskapet. Dessverre ble det med en pallplassering, men til gjengjeld så presset Eivind ned tiden til Ficus med minst 2 sekunder i de aller fleste løpene - og det var viktigere en å vinne, med tanke på resten av høsten..... Hvis vi nå klarer å kombinere farten med sikkerheten så blir dette bra!

Nå har vi en travel høst foran oss. Først Nordisk, så A-ukas arbeid og deretter VM, og et par A-prøver...., A-ruin må vi utsette til neste år.
Dere får krysse fingrene for oss og håpe at vi i alle fall gjennomfører alt med stil.

"Må" forresten bare fortelle at jeg ødela ett løp for Eivind i Danmark fordi Ficus oppdaget bringkobbelet - og da ville hun bare være med meg, hun trodde vi skulle trene..... DET var en veldig god følelse for meg da, for der fikk jeg igjen bekreftelse på at hun elsker å jobbe i skogen :D

1 kommentar:

merete sa...

Så gøy å følge og høre om dere!