tirsdag 21. juni 2016

En bitte liten oppdatering.

Det har skjedd litt her det siste året, til tross for at bloggen nesten ikke er oppdatert.
Ficus er igjen med i landslagtroppen i Agility, så det blir ett travelt år i 2016 også. Hun ble også i 2015 årets agilityhund og årets rallylydighetshund i raseklubben.

Valpene går det ganske bra med. Arya har fått Nkk Cert på utstilling og opprykk til klasse 2 i lydighet. Hun trenes også i agility, spor og gjeting.


Myija er fortsatt en liten vims og et sjarmtroll. Hun trenes i agility og litt lydighet/rallylydighet. Har blitt BIR på utstilling.Iver ble det til at vi beholdt selv. Han kom tilbake pga skade, men det virker ikke som noe plager han nå. Vi krysser fingrene for at alt går bra videre. Han trenes i agility og konkurranselydighet og ser ut til å trives godt med det.


Dewey begynner å bli gammel og tunghørt, så han må vi ta litt spesielle hensyn til fremover. Jeg oppdaget det første gang da jeg skulle forsøke meg på rallylydighetsstevne med han. Det var meningen rally skulle bli den nye aktiviteten hans nå når han ikke får gå agility lengre. Men det gikk heller dårlig, han var tydelig ikke motivert for rally lengre. Så da får han bare få lov til å være pensjonist.

Key er seg selv lik, vil helst springe hele dagen... - eller trene... - hva som helst. Bare hun får jobbe så er hun fornøyd. Snill som dagen er lang fortsatt.

Diego trenes innimellom i lydighet, agility og litt triks. Han er en helt utrolig familiehund som er snill med alt og alle.

Maia (Else Marie) har bestått dommereksamen i agility og kan nå kalle seg FCI agilitydommer. Hun er den yngste agilitydommeren i Norge noen gang.

I høst fikk vi barnebarn nr 5, en herlig liten gutt ved navn Michael Bredo.

Det var en superkort oppdatering, skal forsøke å være litt flinkere til å blogge igjen i tiden fremover.

Ingen kommentarer: