fredag 11. september 2020

Agilityhelg på Karmøy og en svipptur til Porsanger.

I år har alt vært rart. Det har blitt lite trening og lite stevner. Men forrige helg var familien ( - meg) en tur på Karmøy. Det ble en fantastisk helg resultatmessig, til tross for dyvåte hunder, mennesker og utstyr.

Rockrose debuterte i hopp med Maia. Spenningen var stor, men det gikk over all forventning. Lørdag startet de på hinder 3, løp noen hinder, før belønningen kom. Søndag startet de fra 1 hinder, men Maia syntes ikke hun var helt på nett, så løp med vilje forbi noen hinder og belønnet henne for å være med. Utenfor banen gikk det etter forventningene veldig bra hele helgen.

Ficus gikk 5 av 6 feilfrie løp i løpet av helgen. Hun vant begge agilityløpene, fikk 2 plass i ett hoppløp og disket ett, hadde feilfrie løp på lag, med to lagnapp og som 1 vinner lørdag, mens laget kom på 2(?) plass søndag.

Myija hadde også noen fine løp, minst 2 feilfrie - og hun fikk sitt første hopp Cert da hun slo mammaen sin med 3 sekunder. Ficus og Myja er nå begge ferdig nappet til NM på lag.

Lille skjønne Myija <3

Selv var jeg på reise i nesten 20 timer forrige helg. Jeg var i Lakselv, Porsanger. Der dømte jeg til sammen nesten 90 ekvipasjer i løpet av helgen. Det var mye bra rallylydighet å se, noe som gledet hjertet mitt. Lørdag var det nesten ikke disk i det hele tatt. 0 disk i klasse 1. 0 disk i klasse 3. Ca halvparten disk i elite. I klasse 2 var det litt verre med bare en ekvipasje igjennom. Jeg er likevel kjempefornøyd!

Søndagen var det litt mer vanlig, med litt disk og litt spredning i klassene. Rart, da jeg selv mente at det var lørdagens baner som var vanskeligst.