mandag 23. juni 2008

Den store barnedåpen……..

Benjamin Opøien Fossum ble hans navn, den 22 juni 2008 i St. Johannes Kirke. (Dvs det ble i menighetssenteret i kirken, siden selve kirken er under oppussing).


Hele sermonien gikk veldig fint, og det gjorde også dåps ”festen” etterpå. Bare de aller nærmeste var invitert hjem til oss på koldtbord, kaffe og kaker. Det vil si onkler, tanter, besteforeldre og olderforeldre til Benjamin, foruten faddere. Vi skulle gjerne ha invitert hele slekta, men har dessverre ikke så stor plass.

Hele 4 fra Marius sin familie kom helt fra Trondhjem for å være med på dåpen, og også en av Benjamins oldermødre fra Halden.

Benjamin ble døpt i en underkjole som har gått i generasjoner på Marius sin side, og ytterkjolen har hans tippoldermor på Veronica sin side laget. Så både Marius og Veronica er døpt i henholdsvis under og overkjolen.
Toppen på kransekaken har vært Marius sin, i hans dåp. Så her er det minner og tradisjoner ute og går…Minner og tradisjoner, skaper som kjent trygghet. Vi håper med dette at Benjamin vil få en trygg og god oppvekst i en sterk og sammenknyttet familie. Det skal i alle fall ikke stå på oss.


Her er en av presangene han fikk, og som mammaen sin, blir Benjamin sikkert også en liten, herlig "trollunge" ;-DELSKEDE BARN

Så kom du til oss du elskede barn
og grep våre hjerter med kraft.
Med ett fikk alt mer mening,
langt mer enn det noensinne har haft

Du ler så du stråler, din sjel lyser klar
Du fanger all ømhet omkring
Små føtter og fingre, din hud og din duft,
så vakkert skapt allting

Ditt liv skal vi følge og finnes for deg
og dele din glede og sorg
Når skyggene truer ditt solskinn
er vi din trygge borg

I dag vil vi vise for venner og slekt
den gave vi har fått å bevare;
Et barn å få elske og beskytte fra vondt,
en lykke for stor til å forklare

av Jessica Marie Nilsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dåpen og vel overstått feiring/familiebesøk! :)

Ghita sa...

Tusen takk :-D