fredag 23. desember 2011

Lille Hudini-Key

Nå begynner vi å bli kjent med Key. Hennes personlighet blir tydeligere og tydeligere. En ting er i alle fall sikkert denne frøkna er ikke skuggeredd! Kommer hun ikke rundt ting, så prøver hun – uten dikkedarer å klatre over, uansett hva det er.I går var vi på stranda for om mulig å få tatt et bilde av alle hundene – det var ikke lett... Dewey fikk ikke være med heller – han må jo fortsatt ta det litt rolig.


Siden Key er så ung tok jeg med en sekk som jeg kunne bære henne i, likevel ble det nok i overkanten mye intrykk for henne. For etter turen sov hun i flere timer! Jeg vet ikke om hun har truffet fremmede hunder før, men hun hilste fint på både Amie og Kahrma. De på sin side var kanskje litt voldsomme. Amie ville ha Key med i lek, mens Kahrma helst ville ha kontroll på henne.


Fanget!


Hun sov først lenge i bilen og etterpå tuslet hun inn i buret til Ficus og la seg. Da hun skulle ut på tissetur sjanglet hun avgårde. Jeg fikk helt vondt av henne. Det får bli en stund til neste gang hun får en så hard dag – stakkars.

Hun hadde forresten overskudd til en liten lekerunde med Ficus på kvelden. Og det var ikke så de lekte heller. Key regelrett angrep Ficus og knurret som bare det, lille trollet – og Ficus bare fant seg i det.....
I natt må det ha vært full aktion igjen.... Key peip en stund da hun la seg, men så sloknet vi alle, til Eivinds mobil ringte i morres. Men da skal jeg si det ble aktion! Key hadde kommet seg ut av buret (for andre gang...) og jeg aner ikke hvor hun har sovet i natt :0 Uansett så hadde hun ikke tisset noen steder – og DET imponerte meg :D

Vi stod nå opp og hun viste meg tydelig at hun ville ha mat ;) så har det vært noen turer ut og inn i dag – før hun «trente meg i apport» og nå har hun endelig sloknet igjen. Key blir visst som de andre hundene våre. Hun apporterer allerede papirbiter og skruer hun også..... ;P I går kveld var hun stadig på kjøkkenet «og hentet seg noe» spennende ;) Hva er det vi gjør som fører til at hundene våre elsker å apportere ting? ;)

Forresten, kjøkkenoppdatering:

Nå har vi strøm og vann på kjøkkenet, så i dag begynner jeg «å flytte inn» ;))

2 kommentarer:

Marit sa...

Høres ut som du har vært veldig heldig med Key og det er jo så fantastisk moro. Det å kunne kunne bare fokusere på trening av morsomme og utviklende ting er jo bare en drøm:) Tror du vil få mye glede av henne! Håper å få møte henne en dag. Si fra hvis du vil at hun skal møte Punky:)

Ghita sa...

Takk for det Marit :D

Jeg/vi vil veldig gjerne at hun får treffe mange snille hunder, så jeg sier ja takk til at hun kan få møte Punky - men tror det må bli i 2012 ;)