søndag 17. februar 2008

Lørdagstrening

Denne lørdagen ble det en litt uvanlig lørdagstrening - for meg :-)

Det var mye frem og tilbake hvem som skulle trene - og hvor. Så det endte til slutt med at jeg trente alene. Skulle egentlig vært med Kristin og trent seinere på dagen, - hun skulle helpe meg. Men siden det var liten vind og jeg hadde tenkt å trene overvær med melding, valgte jeg å droppe hele NRH-treningen denne dagen.

Så etter å ha kjørt eldstemann på sykehuset (hun skulle på ett møte). Dro jeg på Åsen for å lufte hundene litt, men bestemte meg så for å trene når jeg nå først var i gang. Så litt før kl. 09.00 startet treningen med Dewey. Jeg kjørte han skikkelig denne dagen. Masse fri ved fot, apport, og vendinger på stedet. Også bakover vendinger. Til slutt ble det også litt agility. Tror han ble trent i nesten 3 kvarter, - og da var han sliten ;-)

Så da passet det bra å trene litt fellesdekk. 5 1/2 minutt lå Dewey og Tara. Jeg var kjempefornøyd med dem begge denne dagen. Skjærer og kråker trippet rundt dem, og det er vanligvis objekter som jages!!! Begge hundene lå som to små prester hele tiden.

Så var det Tara. Hun ble også trent i fri ved fot, apport, freestyle/rally og agility. Alt gikk veldig bra :-D

Kahrma ble også trent. Etter å ha trent litt apport, valgte jeg å frishape henne denne dagen. Det tok en stund før hun forstod hva jeg ville, men da hun først kom igang gikk det veldig bra. Hun tilbød flere grunnøvelser. Hun fikk også kjørt seg litt på agilityen etterpå. Trente hovedsakelig på slalomen.

Veldig fornøyd med treningsøkta på alle 3. De fikk avslutte treningsdagen med godbitsøk. Ca. 11.30 var vi hjemme igjen.

3 kommentarer:

Aud sa...

Hmm. Prester i fellesdekk?? Er det godkjent av den norske kirke da? :-D

Tyewed sa...

Neeeiiii, - det har jeg ikke sjekket, men ser du det ikke for deg da....?? ;-)

Aud sa...

Det var nettopp det jeg gjorde !!! :-D