lørdag 8. mars 2008

Deweys brukstrening - 1

Siden det ikke var trening for oss i NRH i dag (pga øvelse for B ekvipasjer) valgte jeg å trene med brukshund - gjengen i stedet, for aller første gang. Det er jo blitt utsatt og utsatt pga foten min.

Dewey var siste mann ut, - fordi jeg ville se hvordan de andre trente før jeg skulle i gang.
Han fikk hilse på figurantene før start og han fikk se at de gikk ut. Det startet veldig bra, men plutselig ville han bare ikke mer. Aner ikke hvorfor. Han hadde en stopp på 3 slag, der jeg avbrøyt han og sendte på nytt, på 4 slag fikk han derfor påvirkning igjen og gikk noenlunde bra, - jeg kom til å kalle han inn for tidlig (midt i leken) og på 5 slag skrådde han litt, men fant figuranten. På 6 slag nektet han totalt å gå. Det var det samme hva vi prøvde, - han ville ikke. Til slutt heiv jeg han bare i bilen. Etter en liten pause startet vi på nytt på samme måte. De to første slagene var bra, det 3 gikk han litt for langt frem på, gjorde funn, men fikk ikke leke pga. misforståelser. 4 og siste slag stoppet han igjen på. Jeg prøvde å avvente han, men måtte til slutt ta 2 skritt mot han, - og da gikk han bra, om ikke bånn gass. Ble lekt inn.

Det ble en positiv slutt for han i alle fall. Det er jo veldig lenge siden sist rundering, det var helt nye figuranter som han aldri hadde truffet før, og det var helt nytt terreng. Så egentlig er det vel ikke så rart om ikke alt gikk etter oppskriften....

Ingen kommentarer: