tirsdag 13. mai 2008

Trippelstevne SBK, agility

Vi har nå vært igjennom en travel, men fin helg.
SBK var arrangør for dette trippelstevnet og det var en del tilreisende, men det meste gikk knirkefritt - bortsett fra litt problemer med kloakken....

Selv hadde vi Oslobesøk (familie), som måtte gå på selvstyr det meste av helgen - men heldigvis klarte de seg bra - og værgudene var med oss.

Standen til Agilityshop ble satt opp fredag, og så var det 6 løp pr. hund lørdag og 3 løp søndag. Jeg stod "bare" i standen, - og med bare en arm som kunne brukes ble jeg ganske sliten.... Det er tungt å løfte tunge kasser med en arm... Fredag var vi hjemme ca. 21.30, lørdag ble klokka 19.30 og søndag ble klokka 18.00 - og så skulle vi i bursdagsselskap...... Så jeg tror vi hadde lov til å slappe helt av på mandagen - sammen med gjestene våre.

Jeg husker ikke alle resultatene, men vi (Maia og Eivind) kom hjem med 3 gull, 4 sølv og 3 bronse denne helgen, - så misfornøyde kan vi ikke være!

Kahrma og Maia fikk sitt første napp til agility klasse 2 - GULL og feilfrit!

Dewey vant begge hoppklassene på lørdag og fikk sitt første napp til hopp klasse 3. GULL og feilfritt i det ene løpet, men desverre 10 feil i det andre.

Resten av resultatene er jeg usikker på, (hva som hører til hvilken hund...) derfor oppdaterer jeg heller dem når disse er sikre. Vet i alle fall at både Dewey og Tara var på hver sitt lag, som kom på 2 plass ;-) Tror også Dewey fikk sitt første napp til NM på lag :-D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis så mye med flotte resultater, Eivind og Maia. Dere er jammen flinke.

Marianne og Amy

Anonym sa...

Dere har virkelig hatt uttelling i helga!! Gratulerer så masse med gode resultater!! :)

Tyewed sa...

Takk for gratulasjonene :-D
Alltid kjekt når tingene går riktig vei - etter at man har slitt for å få det til ;-)