tirsdag 20. januar 2009

Litt av hvert….

Da er avspark for hverdagslydighets kurset i regi av ASCKN gått. De ble ikke mange deltakere, men jeg tror vi skal få det gøy på kurs ;-) I går var det ”bare” teori, men deltakerne fikk likevel litt å tenke på – og ”lekse” har de også fått ;-)

Etterpå var det Rallytrening, og i dag dukket mange av de ”gamle” rallyentusiastene opp. Det var gøy. Særlig når folk kommer og sier at de har savnet det – noe de også beviser ved å komme på trening ;-)

Men hvor var alle de ”nye” deltakerne henne? Bare Anja med Oscar dukket opp. En del har vært veldig flinke og informert meg om at de ikke kunne komme i dag, og det er jeg veldig glad for. Jeg vet jo også at det er mye sykdom ute og går… – får håpe på større deltakelse neste gang.

Hundene våre trente agility, og Dewey var visstnok ganske flink som klarte å konsentrere seg, med to ganske høyløpske tisper på banen :-)

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

*tusler slukøret inn og forteller at vi uteble fra treninga pga syk gammel hund*

Men på mandag kommer vi :-)

Tyewed sa...

He, he Kari Anne. Regnet med at du hadde en god grunn, så ikke tenk på det - du er "tilgitt" for lenge siden ;-)

Jeg var bare litt forundret over at det var så mange borte på en gang, men sånn er det i verden - ingen ting er forusigbart ;-D

Tror det kan bli mange på mandag, skal bli spennende å se i alle fall. Er jo gøy hvis vi kan få til en gruppe med flinke Rallyfolk.

Trenger også flere instruktører og dommere - hint, hint....!