fredag 13. mars 2009

Sykemeldt :-(

Da har jeg vært hos dyrlegen med Tara. Hun hadde en hard ”klump” bak på ryggen, som jeg ikke likte – og det gjorde ikke dyrlegen heller…. Derfor ble vi enige om å fjerne ulumskhetene med en gang.

Han kunne bare ha dopet Tara ned, og gjordt ett snitt for å se/ta prøve av styggedommen, men jeg valgte å ta det vekk. Aldri godt å si hvordan sånt reagerer hvis det skulle være noe – når man begynner å pirke i det. Det er i alle fall min bitre erfaring!

En strek i regningen var det at Tara nå er sykemeldt i 10 dager! Det passer meg dårlig!! Likevel, det måtte gjøres før eller siden – og da var det like godt å bli ferdig med det.

Uansett så var det heldigvis ikke noe farlig. Bare en innkapslet fettklump – men det kunne vi jo ikke vite på forhånd. Endelig kan jeg puste rolig ut, for dette har jeg grudd for!

8 kommentarer:

Krissi sa...

Det var dumt! :-( Men så deilig å finne ut at det ikke var noe farlig. 10 dager går nok fort! Klæm!

helen sa...

Stakkars deg og Tara! Men som Krissi sier, godt å vite definitivt at det ikke er noe farlig.
Klem fra Helen og Mist :-)

Tone sa...

God bedring til Tara! Godt det ikke var noe alvorlig, men kjenner følelsen før man vet det sikkert...
Klem fra Isi og Tone

Tyewed sa...

Tusen takk skal dere ha alle sammen, både dere som har skrevet her, og dere som har sendt hilsen på mobilen (og på facebook). Det varmer når folk bryr seg!

Alt er bra med Tara så langt - men hun ser litt stakkarslig ut med krage og hengende hode....

Jeg er likevel overlykkelig for at det ikke var noen ting - det var tross alt fredag den 13 vi dro til dyrlegen, og med min flaks..... (Tror nå i stedet at fredag den 13 er lykkedagen min :-)

Vi kommer på trening igjen så fort såret er grodd, men enn så lenge er de oppsatte treningene avlyst for oss - denne uka :-(

Stor klem tilbake til alle mine venner :-D

aud sa...

Godt det ikke var noe alvorlig. God bedring til Tara, og så er dere snart tilbake for fult.:)

Kristin U sa...

Godt å høre at det bare var en fettkul! 10 dager går fort! God bedring til Tara!

Kari Anne sa...

Takk og pris det bare var fettklump! :-) Phew, altså! :-)

John sa...

Godt å høre at det ikke var noe farlig. God bedring til Tara, og som de andre sier (og som jeg også akkurat har erfart) så går 10 dagers sykemelding veldig raskt. ;)