onsdag 13. mai 2009

Ivrige, flinke deltakere

Mandag var det tid for kurs i Rallylydighet igjen. Det er en kjempeflink gjeng på bare 4 stykker. Denne dagen imponerte samtlige, jeg stod litt på sidelinja og lot deltakerne selv få finne ut av skiltene (vi hadde selvfølgelig gjennomgått dem på teorikvelden, men det skal jo litt til å huske alt ;-) ”Banene” som var satt opp bestod av 4 skilt, men de hadde ikke fått øvd på noen av skiltene før. Nå måtte de brife og gå banen på egenhånd, det var så kjekt å se hvordan de taklet utfordringene :-D Det gikk knallbra med alle sammen, men jeg ønsker likevel å fremheve særlig en deltaker, som plutselig hadde fått opp øynene for hvordan vedkommende skal få kontakt med hunden sin. Dette var imponerende og gøy å se!

Etter kurset var det som vanlig trening. Denne dagen var det bare 2 deltakere på treningen, så de hadde det som ”plommen i egget” ;-)

Tirsdag var det apellmerke trening. De som kom gjorde det alle sammen veldig, veldig bra. Flere hadde fått 10 på en del øvelser, så de skal nok klare apellmerket den 9 juni :-) Utenom apellmerkedeltakerne, Kristin og jeg, var det bare en annen som skulle trene lydighet denne dagen. Rart hvordan det varierer med deltakere, fra 10 – 12 til 1 ;-) Det har nok litt med årstiden å gjøre også, så etter apellmerkeprøven og Rallylydighetskonkurransen, så gir jeg meg for sesongen, da blir det pause både med kurs og treninger for mitt vedkommende - fram til høsten.

Ingen kommentarer: