torsdag 3. april 2008

1. trening med lag 3 - på Sviland

På lag 3 var Ritva, Paul og Jan Erik(? Han hadde kommet på feil lag, - men fikk selvfølgelig trene likevel ;-), møtt opp da jeg kom. Etterhvert kom også Hugo og på slutten av treninga dukket også Sven Magnus opp. Så det var ikke så verst fremmøte;-)

Alle runderte og jeg var sistemann ut (Hugo skulle ikke trene), og SM kom så seint at han bare la ett spor selv.

Fortalte hva problemet mitt er på nåværende tidspunkt (innkalling) og fikk råd av Hugo. Startet med funn på begge sider, der jeg også skulle belønne på midtlinja. Det ble en slags passeringstrening uten passering. Der jeg altså kaldte Tara inn til meg i stedet. Dette rådet stemte ganske bra med slik jeg selv hadde tenkt å gjøre. På andre slaget ble det likevel litt kluss (J-E hadde ikke fått beskjed om at Tara skulle melde, så hun gikk rett i belønning). Vi fortsatte videre på neste side, og med samme opplegg. Deretter kom Ritva inn. Så sendte jeg på J-E sin side. Nå gikk det bra :-) Tara kom fint inn med melding. J-E holdt henne igjen halvveis på vei inn og jeg kaldte inn. Fin passering og blindslag. Måtte rope noen ganger ja, - men hun kom..... Belønning på midtlinja. Sendte så vanlig på J-E og Tara fikk ett fint funn. Avsluttet.

Tror de andre ble litt overrasket over at jeg avsluttet nå, - men med tanke på at Tara haltet dagen før, ville jeg ikke kjøre henne for langt. Syntes ikke hun virket helt i form (hun skånte foten litt også - under lek...)

Innkallingstreningen kan nok ha noe for seg, tror jeg skal fortsette med det.
Meldingen og innkomsten sitter som ett skudd :-D Er godt fornøyd med den biten.
Måtte "korrigere" en gang - for å få Tara der jeg ville, noe Hugo var uenig i - men han har ikke sett hvordan Tara kan være.

Hugo sa at jeg var veldig forsiktig når jeg sendte Tara. Kanskje det er feil??? Kanskje jeg ikke er tydelig nok, og at det er derfor Tara er så forsiktig rundt meg?? Jeg skal prøve å forbedre meg!

Paul observerte at Tara luntet til hun kom 10 - 15 meter ifra meg, da gikk hun over i gallopp. På vei inn var det motsatt. Hun demper veldig i nærheten av meg (noe jeg jo er veldig klar over). Likte likevel ikke kommentaren til Hugo om at hun ser ut som om hun er skamslått :-(
Paul derimot sa at hun var typisk border, og førermyk :-)

Tara gjorde det hun skulle på treningen i går, likevel sitter jeg med en følelse av ikke å være helt fornøyd, hemmm - hvorfor...??

De to andre bajasene fikk en tur på agilitybanen seint i går kveld, og særlig Kahrma hadde vært veldig flink - sa Eivind (- det var han som trente dem).

2 kommentarer:

Krissi sa...

Tror Paul har et viktig poeng, BC'en kan virke ganske "skamslått" i noen situasjoner. Ser jo det godt på Dino også og han er ingen myk hund. Men de er jo ganske anderledes i kroppsspråket enn disse vakthundrasene som schäfer og rottweiler. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke er fornøyd? Ble økta for kort, men det var jo av hensyn til Tara. Eller ønsker du kanskje raskere fremgang? Husk; hvis du skynder deg sakte - så får du bedre resultat! Dere er på god vei, du har allerede kommet langt - f.eks. med fastbittmelding!

Tyewed sa...

Vet som sagt ikke helt hva det var. Det er nok bare det at jeg ikke liker at samarbeidet oss imellom er så dårlig. Lot meg nok påvirke litt av kommentarene. Dumme meg ;-)