mandag 15. september 2008

Agilitykonkurranser på Orre, Søndag

Jeg husker ikke alle resultatene, (stod i standen hele dagen og fikk ikke sett noe agility ;-( men det var stort sett 1, 2, 3 og disk - på alle hundene - noe vi må være veldig fornøyde med. Det bugner av premier her hjemme etter denne helgen ;-)

Kahrma og Dewey fikk i alle fall ett napp hver. Kahrma i agility og Dewey i hopp. På nåværende stadie er jo nappene viktigst for Eivind – sånn at han får Dewey opp i klasse 3 og kan begynne å jakte på Cert ;-) Maia og Kahrma har alle nappene til klasse 2 nå…. Og Eivind og Dewey har alle nappene til klasse 3 i hopp!

Kahrma går i klasse en og fikk: en 1 plass i agility (eneste hund som ikke disket!) og 3 plass i den andre agilitykonkurransen. Hun fikk ellers en 3 og en 5 plass i hopp konkurransene.

Dewey går i klasse 2 og fikk: en 2 plass i hopp, en 2 plass i agility og ? i den andre agility konkurransen, det 2 hoppløpet fikk jeg heller ikke med meg resultatene på, men tror det var en 3 plass.

Tara går i klasse 3 og fikk: en 3 plass i agility og en disk. Hun fikk ellers to 2 plasser i hopp. (skal rette det opp når de endelige resultatene foreligger, da jeg er noe usikker på hvem som vant hva…)

Gratulerer med resultatene Maia og Eivind, og også til alle de andre som gjorde det bra i helgen!

Ingen kommentarer: