onsdag 27. januar 2010

Andre oppdateringer…..

Tara er fortsatt sjuk. Vi har tatt hauer av prøver på/av henne, og alt det resulterte i er at hun er allergisk….. Nå har vi byttet for og vært nøye med hva hun spiser den siste tiden. Magen var bra i noen dager, men så var det ”på`an” igjen - alt renner alt rett igjennom henne, det er ikke noe kjekt :-(

Det som er bra er at hun ikke på noen måte virker dårlig – bortsett fra at hun ser pjuskete og tynn ut…..

I tillegg vet vi ikke om Tara har/har hatt løpetid eller ikke. Hun er håpløs – har holdt på 3 mnd nå, som om hun har løpetid.

Kahrma har startet på løp. Hun er veldig stabil. Likevel er vi litt usikre på hvor langt hun er kommet, men så lenge vi kan ha Dewey i samme rom som henne – og han ligger rolig, regner vi med at hun ikke er høyløpsk. Vi holder dem likevel avskilte når vi ikke kan/vil følge med dem – for sikkerhets skyld… - Jeg vet jo av erfaring hvor fort sånne ting kan skje ;-) (Sofus og Donna var bare ca. 8 og 9 måneder da de ”lurte oss”)

Dewey sliter for tiden. Han må jo forholde seg til 2 tisper som lukter godt, i tillegg er det visst mange andre tisper ute også med godlukt….. Ikke så lett å få trent heller nå som det er så glatt ute, likevel virker det som om det er bedre oppe på Åsen en det er her hjemme. Her er det til og med vanskelig å gå tur!!! Jeg tryner hver dag når jeg går med hundene, og jeg må gå to ganger, tar ikke sjangsen på å gå med alle 3 på en gang, i alle fall ikke nå med både glatt underlag og løpske tisper. Det er spinnglatt i nabolaget her, de eldre som bor her klarer ikke engang å få gått i butikken selv!

Vi klarer ikke å kjøre en meter utenfor her uten å ”sladde”, så det er nesten et under at ingen har kræsjet her enda!

Hadde egentlig tenkt meg på trening i dag, men med alle blåmerkene jeg allerede har, så fant jeg ut at det ikke fristet å trene i mørket med den glatten som er nå. Jeg hadde garantert ”gått på tryne” (- dere kjenner meg nå…..??) Får satse på lørdagen i stedet…..

2 kommentarer:

Tone sa...

Uff, dumt å ikke finne ut hva som feiler henne.
Hadde ikke Aud noe også, med Odin? Han får noe spesialfòr nå og kan ikke få vanlige godbiter.
Vet også at noen hunder får noe galt med bukspyttkjertelen, som jo har med fordøyelsen å gjøre. Men dette har de vel sjekket?

Noen ganger kan det jo også være lurt å la en ny veterinær/nytt "kontor" se på "pasienten". Veterinærene har ulik erfaring og kompetanse.

Tyewed sa...

Ja det er dumt, men det ser litt lysere ut nå - så krysser fingrene for at det fortsetter!
Tara går på et spesialfor kjøpt hos vetrinær - hun er sjekket for det samme som Odin (bukspyttkjertelen), men det var det heldigvis ikke.

God ide! Hvis det starter på igjen, så skal vi jammen prøve en annen veterinær. Takk Tone ;-))