tirsdag 29. mars 2011

Rally lydighets stevne

En flott gjeng på 8 klasse en deltakere og 2 klasse to deltakere hadde møtt opp for å gå Rally lydighets stevne i går. Vi var ganske heldige med været og hadde til og med en hel "gjeng" med publikummere. Veldig kjekt! Noen av disse har allerede spurt om å få være med oss på trening - kuult ;)

Stevnet gikk bra for det fleste, desverre er det nerver ute og går på sånne dager - særlig om man er helt ny, men også "gamle travere" kan ha/få nerver - det vet jeg alt om selv.... Veldig synd at ett par stykker faktisk disket seg selv.... for de var kjempeflinke! Jeg stod faktisk og måpte så fint gikk de i noen øvelser, men en liten trøst skal de ha - jeg har gjort akkuratt de samme feilene selv en gang i tiden ;P

To stykker som debuterte i klasse 1 fikk direkte opprykk til klasse 2. Veldig bra!!! :D
- Og alle som ikke disket, fikk kvalifikasjon til neste klasse - også kjempebra!

Dette lover veldig bra for Rally miljøet her på vestlandet i fremtiden.

Jeg hadde for aller første gang med meg en dommerelev, så litt ekstra nerver hadde nok jeg også denne gangen. Men det var ikke så mye å grue seg for, Kari Anne var kjempeflink! Vi tok oss god tid - da jeg synes det er viktig hvis man skal ha noe utbytte av dette. Selv fikk jeg ikke samme "opplæring" da jeg for noen år siden var elev, derfor ville jeg vektlegge det. Det er veldig nyttig å ha en dommerelev, man får fokusert på ting man ellers har lett for å glemme. Jeg erfarte hvor viktig det er å faktisk forflytte seg i banen - noe jeg i stor grad har forsøkt å unngå for ikke å forstyrre deltakerne - men noen ganger må det til, særlig når det begynner å bli mørkt.

Nå gleder jeg meg til det kommer en til dommer på disse kanter av landet, sånn at jeg også kan begynne å gå Rally igjen - uten at det skal koste meg en formue i reiseutgifter hver gang. Jeg regner med at Dewey blir den som først må til pers, så kommer Ficus etter - håper jeg. Tara er desverre pensjonert.

Resultater fra stevnet finner dere her.

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Takk for fin omtale :-) Eg har sagt det før og seier det gjerne igjen; Du er ein god lærar!

Og eg takker for at eg fekk tegne banane, det føltes heilt annleis å tegne til konkurranse enn å tegne til trening :-)

Og det skal bli artig å få dømme deg ein gong i framtida :-)

Ghita sa...

Takk, takk Kari Anne :)

Jeg synes det var "snille" baner du hadde tegnet - og det er bra!

Kommer til å ha masse nerver når vi kommer så langt - gruer meg bare jeg tenker på det, for er det noen som har konkurransenerver så er det meg ;P