torsdag 7. juli 2011

Siste trening før ferien.

Klarte å få sneket meg til trening i går også, etter å ha vært en tur på Tananger hos barnebarna våre. Hesblesenede kom jeg frem til Vigreskogen, men heldigvis hadde de ”heila roen” der. Huh :) Jeg kom på lag med Gro Elin og Ola. Vi startet innerst i ”storeskogen” ved krysset, men da vi så hvor mye dyrespor/tråkk det var der – valgte både Ola og jeg å gå andre veien. (feil vei i runderingsløypa). Vi startet borte ved lysningen og gikk til krysset. Ficus var selvsagt sist.... ;P

Planen var funn med påvirkning denne dagen – men det ble ikke helt som tenkt i dag heller ;) Startet med funn på myra – som ble ett blindslag.... Gro Elin lå ca 120 meter ute og det ble litt langt denne gangen. Ja, ja. Frøken Ficus styrte selv, kom inn og passerte meg før hun satte avgårde over midtlinja for å finne Ola. Mitt tafatte forsøk på å stoppe henne måtte jeg bare gi opp. Deretter ”tok jeg tak” - dvs styringa... og fikk tre fine funn. Nå gikk det så bra at jeg ville ha ett blindslag. Det gikk tåelig bra det også, ikke perfekt, men bra. Måtte presse litt for å få henne til å gå langt nok ut og det var heller ikke særlig fremdrift, men, men. 2 funn igjen før enda ett blindslag. Nå jobbet hun bra (men her hadde jeg bedt figuranten gå ut av synet før jeg sendte, har nemlig nå en liten ”teori i hodet” om akkuratt dette og ville se om det stemte – det så sånn ut....) avsluttet så med 2 funn.

Veldig, VELDIG fornøyd med økta. Meldingen var super, hun hadde en gang der hun slapp for tidlig, men da tok hun selv opp bittet igjen og fikk derfor gå på påvisning (hm – er jeg blitt mindre streng på mine gamle dager..... ;)

Det var kokhett i går og hundene ble fort peste, men til min store glede så jobbet Ficus knallbra hele tiden. Hun virket heller ikke så sliten/varm som de andre hundene etter treningen. (Nå hadde nok vi den kjøligste økta også da). Dette ser ut til å gå riktig vei! :)

Belønningen var bare godbiter denne dagen – jeg hadde kokt kraft til hundene og avskjæret herfra får de som godbiter. Det var visst populært. Hun fikk også en slags kjøttpudding laget av rester og vom/ hundemat hos en av figurantene, det var visst også godt ;))

Sa jeg forresten at hun meldte på GÅENDE i går! :D

Takk for hjelpen Ola og Gro Elin - og god sommer og ferie alle sammen. Sees til høsten en gang :)

Ingen kommentarer: