mandag 17. november 2014

Dogs 4 All 2014 - Ficus 4 beste utstillingstispe i Nordisk

For aller første gang meldte Eivind på Ficus i utstilling også, på Dogs 4 All.
Jeg hadde tenkt vi skulle droppe alt i år, sånn at vi kanskje fikk en frihelg sammen...., men neida - han skulle avgårde....

Jeg kan jo ikke klage på resultatet da...,for selv om han glemte å melde på til norsk vinner, så klarte han å melde på i Nordisk vinnerutstilling 2014.
Ficus ble:
1.CHK 4. CHKK CK 4. BTK
Dette betyr at Ficus ble 4 beste Championtispe med CK og 4 beste tispe sammenlagt i Nordisk.

Hun gikk også et knallbra Agilityløp med beste tid av alle, dessverre en feil, men Eivind var likevel fornøyd. I hoppen kom hun på 2 plass.

De andre hundene:
Key disket (men Eivind virket strålende fornøyd likevel (!) ) og Dewey hadde en disk og en 3 plass.

Ellers må jeg jo si at fortvilelsen her hjemme her vært stor de siste ukene. Ficus har bare lagt på seg uansett hva vi har gjort - og vi har ikke skjønt noen ting. Så torsdag kveld da Eivind skulle bære opp forsekkene fra hunderommet oppdager han at den bakerste sekken er revet opp og ca 4 kg! med for er forsvunnet - jammen ikke rart at Ficus nesten trillet! Ufattelig at hun fortsatt er såpass i form som hun er og nesten rart at vi klarte runderingsprøven forrige helg!

Sist, men ikke minst så kom Eivind hjem med ny bil - for nå hadde vi fått nok av verkstedregninger på Ssangyoungen (selv om jeg nok kommer til å savne den....), så får vi bare håpe vi slipper noen reperasjoner på en stund nå.

Ingen kommentarer: