tirsdag 29. april 2008

Litt oppdateringer fra helgen som var

Maia. Eivind og hundene var i Arendal på agilitykonkurranse. Det gikk ikke så veldig bra individuelt denne gangen.
Kahrma fikk en 10 og en 12 plass i hopp klasse 1 stor – ca 35 påmeldte i klassen. De disket agilityløpene. Likevel var det visst bra løp etter hva jeg har forstått, og fornøyd fører, (hun ringte strålende fornøyd hjem etter første disk ;-) Så fremgang er det i alle fall. Mer flyt og fart i banen, og flinkere til å følge med på føreren og ikke alt mulig annet. J De disket på nest siste hinder. Tror nok også det har hjulpet for den lille ”Dewey dalten” at han er flyttet opp til klasse 2.

Tara fikk en 9 og en 13 plass i agility klasse 3 stor - ca 37 påmeldte i klassen. Tara disket begge hoppløpene, utrolig! Hun pleier nesten alltid gjøre det ganske bra i hopp. Men kjekt for Eivind at ailityen tross alt ikke gikk så verst. Der er det jo stort sett feltene han har slitt med, men også at Tara av og til synes hun kan bestemme det meste selv…… Hun koker over og ”glemmer” at Eivind også har noe han skal ha sagt.

Dewey debuterte i klasse 2 i agility og disket det meste…, han fikk en 12 plass i hopp 2 stor (2 løp han går i hopp 2)…… her var det ca. 32 påmeldte i klassen. Dewey var helt på styr, sa Eivind. Over 20 registrerte løpetisper, men ryktene ville ha det til at det var mellom 30 og 40 løpetisper. Ikke rart Dewey var kokko i hodet. Han som fra før av er så gira. Første dagen var ikke Eivind forberedt på at det skulle være så ille, men andre dagen fikk han noen tips av meg så det bedret seg visst litt…., Eivind hadde heller ikke tid til å gi Dewey den tiden han trenger før ett løp, pga standen som de jo også hadde med seg. Ja, ja, øvelse gjør mester heter det…..

På lag gikk det bedre. 1 laget til SBK, ”Best i Test” der Tara går, fikk 2 plass begge dagene, og det var 16 store lag påmeldt. 2 laget ”The Flying Mixed Team” som Dewey er med i, fikk 3 plass søndagen. I lag konkurransene konkurrerer alle mot alle, uansett klasse de ellers går i. Det er kun delt i liten, mellom og stor.

Ellers hadde gjengen min en fin tur. De var slitne da de kom hjem i 23.30 tiden søndag kveld, men de hadde visst hatt det kjekt. Det er alltid flott å gå i Arendal, det kan anbefales på det varmeste (jeg var med i fjord, og det er vel 3 eller 4 gang Eivind er med). Flotte områder, grei overnatning, god plass og flinke arrangører.


Selv var jeg hos Kristin M på jentekveld på lørdagen. Der fikk vi god mat og en koselig prat.

Søndag var jeg på orienteringskurs hos Helen. Det var veldig lærerikt. En fin oppfriskning fra grunnkurset i NRH. Helen var flink til å forklare, og til å få oss til å forstå ting. Hun kom med små gode tips, som var vel verdt å ta med seg. Hun hadde også laget noen oppgaver til oss. Det var kjekt!! Nå kan jeg gå tryggere ut på orienteringsturer . Kanskje dere likevel slipper leteaksjoner etter meg ;-)

Takk Helen for at du lagde dette kurset for oss :-D

Ingen kommentarer: