tirsdag 9. desember 2008

Mandag var det tid for Rallylydighets kurs igjen.

Deltakerne var som vanlig flinke, og har nå fått prøvd seg på nesten alle skiltene i nybegynerklassen.

Jeg satte opp 3 små baner som de fikk gå – ganske fritt. På den måten får hver enkelt trent på det som passer dem.

Nivåene på deltakerne er veldig forskjellig, men alle har hatt stor fremgang. Så ut fra hver enkelts ståsted, synes jeg alle jobber veldig bra. Mange er nå klare for konkurranse, så det skal bli gøy å dømme dem den 22 desember ;-) Holder nervene, er det gode muligheter for opprykk på første forsøk blant en del av dem – det er bra! Andre velger å vente en stund før de hiver seg på i konkurranser, og atter andre er over hodet ikke interesserte i å konkurrere – og det respekterer jeg. Det står folk helt fritt å ”bare” trene også. Vitsen er jo uansett at hver enkelt skal ha utbytte av dette ut i fra sine forutsetninger og forventninger.

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Der sa du det... Hvis nervene holder... Kanskje vi kunne tatt en øvelseskonkurranse neste mandag? At du følger de av oss som ønsker det rundt en enkel bane og sier det du ville sagt på en konkurranse?
Eller er det å jukse? :-)

Tyewed sa...

Neida, det er ikke å jukse. Det er jo bare det man - i lydighet, kaller konkurransetrening :-D

Jeg har tenkt å gjøre som du sier, etter at vi har gått igjennom de siste skiltene (spiralene), og etter å ha brifet dere litt mer i konkurranseregler. Så kan jeg på slutten av kvelden "dømme" de som ønsker det ;-)

Kari Anne sa...

Det høres bra ut :-)