mandag 23. mars 2009

Videregående agilitykurs.

Denne helgen var det videregående agilitykurs på Åsen. Det var Eivind og Maia som var instruktører.

7 (av 8) flinke og ivrige deltakerer møtte opp (den siste hadde fått hund med løpetid – og da har de ikke lengre lov til å være med på kurs på SBK).

Hovedvekten på dette kurset skulle være føring. Dette er et ganske vanskelig tema – siden vi alle er individuelle, og det som passer for en ekvipasje ikke alltid passer like godt for en annen ekvipasje. Meg og Dewey kunne for eksempel aldrig ført likt Eivind og Tara.

Derfor er det viktig at instruktørene har brei erfaring, slik at de kan hjelpe alle til å lykkes. Det er også viktig å få gitt gode tilbakemeldinger til hver enelt ekvipasje, slik at de alle har noe å jobbe videre med. Jeg fikk høre fra mine (personlige) kilder, at alle på kurset hadde hatt fin fremgang ;-) Gøy!

Deltakerne ble også med på respitten etter kurset. Veldig bra! Da må både hund og fører ha vært kjempeslitne!

Jeg var så vidt oppom og tittet litt på en av respittene, og det virket som om alle hadde lært noe ut ifra det jeg kunne se. Noen var tydelig nervøse – og fikk litt konkurransenerver, men det er jo nettopp det respitten er til :-) Tror likevel de ble litt beroliget etter hvert, da de så at ”de gode” også kunne diske ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vil bare skryte litt av de flinke instruktørene vi hadde på agilitykurset. Vi lærte kjempemasse, både når det gjaldt føring, bygging av bane, briefing m.m.

I dag er jeg stiv og støl, og kan tenke meg at det er Amy også.

Fortsatt god bedring fra Marianne og Amy

Tyewed sa...

Takk Marianne - både for skryt og "god bedring hilsen". Jeg skal gi den første hilsenen videre :-)