torsdag 14. mai 2009

Feltsøk i Vigreskogen

Enda en gang falt valget på feltøk – rart ;-)?

Det var litt om og men først, - vinglepetter …..(= meg), men så la Kristin U ut et felt til meg/Tara og min feltkompis (Kai-Erik/Umi). Jeg sa til Kristin at jeg ville ha det feltet hun antok var vanskeligst.

Da feltet hadde ligget mer enn lenge nok, skulle jeg velge sider, og tror dere ikke jeg gjorde akkuratt samme feil som på prøven! Det enda Kristin spurde: ”er du sikker på at det er de sidene du vil ha?” Tror dere jeg tok hintet? Nei!

Jeg er visst helt håpløs….. valgte derfor en vindside og en side der det var vanskelig å se Tara – akkuratt som sist. Forskjellen denne gangen er at jeg for det meste klarte å følge med hvor Tara var, at jeg visste noenlunde hvor gjenstandene var plukket og at jeg visste hvor det var sannsynlig at gjenstanden vi manglet lå. Alt det stemte i hvert fall :-) Derfor hadde jeg også fått bestått av dommer Kristin U, og jeg tror faktisk at jeg hadde fått det av Paul også – hvis han altså hadde vært der ;-) Tara søkte bra, litt ”korrigering” fikk hun da hun ville helt motsatt vei av der feltet lå, men ellers syntes jeg hun var flink ;-) Hun fant 3 gjenstander innen tiden, så jeg er godt fornøyd med henne.

Må tilstå at jeg egentlig ikke var så veldig motivert for dette feltet før start, fordi feltet vi gikk tidligere på dagen ikke hadde gått så bra. Eller jo det gjorde vel det også, men jeg er ikke helt fornøyd med 3 gjenstander i et 15 x 25 meter felt – på 10 minutter, selv om det var midt på dagen og Tara synlig var plaget av varmen. Derfor var jeg faktisk glad for at det ikke ble prøve i går – men det var før feltet i Vigreskogen – der ble jeg jo positivt overrasket :-)

Ingen kommentarer: