tirsdag 26. januar 2010

Årets første agilitystevne

Mens jeg var på ferie var Eivind og Maia på stevne med hundene – samme helg som jeg reiste. De dro til den årlige begivenheten i Kristiansand, men denne gangen var det dobbeltstevne i ridehallen der nede.

Eivind var litt betenkt på forhånd, fordi planen var at hundene skulle sove i bilen og det var meldt kaldt…….. Han sørget for å få med seg varmeovn som han kunne ha i bilen (ryktene ville ha det til at det gikk an å leie strøm), og i verste fall gikk det an å ha dem på hotellrommet – mot ekstra betaling (problemet er bare at Eivind er så allergisk……) – Det endte likevel med at hundene sov på rommet ;-)

Ikke bare sov de på rommet, men som den gentelmannen Dewey er - så tok han med seg Kahrma på hotellets bar…. Plutselig befant de seg nede på leting etter pappa :-)) Eivind fortalte da jeg kom hjem at han også en gang før fant begge hundene øverst i trappen da han skulle sjekke dem. Joda, Dewey lever fortsatt opp til ryktet sitt som ”utbryterkongen” – og selvfølgelig finner vi Kahrma der Dewey er. Han er jo det store idolet hennes….. Tara derimot koste seg i fred og ro på rommet.

Etter praten her hjemme gikk alt visst ganske greidt likevel ;-)

Resultatene var ikke av de beste for Eivind, men Maia må i alle fall si seg fornøyd ;-))

Kahrma og Maia fikk 2 x 1 plass i hopp klasse 2 – den ene med napp;-)) Det betyr at de mangler 2 napp til i hopp pga de nye reglene som kom i 2010. 1 x 3 plass i agility klasse 2 og en disk.

Kahrma var også med på lag. De fikk en 2 plass.

Dewey går i Klasse 3. Han fikk en 6 plass i hopp – resten disket han, bortsett fra lag som han gikk feilfritt. Laget vant!

Tara går også i Klasse 3. Hun fikk en 1 plass i agility og en 7 plass i hopp, resten var visst disk - også her. Tara var faktisk eneste feilfrie i agilityløpet, og arrangøren ringte oss i helgen og spurde om hun hadde fåt Certet sitt ;-)) Dessverre er ikke Tara registrert så hun får ingen Cert :-( Hadde hun fått det så hadde hun vært Agility Champion nå. Tara var ikke påmeldt i lag – vi prøver å skåne henne litt nå fremover, og det er Dewey Eivind skal satse med i år.

Jeg syntes det var en ok start på året, så gratulerer så mye Maia og Eivind! (Husk man kan ikke vinne alt…… ;-))

4 kommentarer:

Renée sa...

ååh, kjenner jeg bir missunelig når dere allerede har fått begynte sesongen 2010. Vårt første stevne blir nok ikke før i april/mai =s Leser blogger og ser på youtube som en helt nå for å få tilfredstilt litt av agility behovet mitt,hehe :p

Tyewed sa...

Ja, vi kjører jo noen mil i løpet av året for å få gått på stevner vi da (det gjør sikker dere også ;-) - det er jo ikke så mange stevner i nærheten her og da må vi benytte sjangsen så fort vi kan ;-)
Neste stevne for vår del blir nok Moelven og vi bruker ca. 12 timer dit - hvis veien er bra.....

tojo sa...

Skal sende med et par bilder fra stevnet i Kristiansand med Maia på lørdag. De er en smule uklare (sliter enda med å finne utav kameraet vårt), men det er iallefall bilder :P ;)

Tyewed sa...

Flott Tommy ;-))