tirsdag 21. september 2010

Høst Cup nr. 1 i Rally lydighet

Hele dagen plasket det ned, men jeg hadde visst god kontakt med «han der oppe» i går, for jammen ble det ikke opphold da Rally Cupen skulle starte :D

Jeg hadde gjort tingene så enkelt som mulig for meg selv – på forhånd, siden jeg ikke visste hvor god tid jeg ville få til å sette opp banen før start. Er surt for deltakerne om de må stå og vente for lenge etter at vi skulle ha startet – det vet jeg alt om... Jeg følte at jeg hadde god kontroll på tingene, og deltakerne kom og virket spendte og ivrige. Flere som «bare» var tilskuere dukket også opp. Til og med noen helt ukjente (for meg) kom og ville gå rally. Det var kjempegøy at de turde å bare hive seg på :))

Under er resultatene fra kveldens Cup. Det var overraskende mange flinke deltakere :) – også de som disket. Noen av dem hadde gått til nesten 200 poeng uten disken!
Det skal derfor bli spennende å se hvordan dette fortsetter og hvem som vinner Cupen sammenlagt :)
 
 
Banene vi brukte denne dagen finner dere her: http://tyewed.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

7 kommentarer:

Kari Anne sa...

Hohoi, for nåken fantastiske resultater!!! Og så mange hundar som deltok!! Det er jo bare heilt strålande!!!


Knallbra banar også! :-)

Gerd Marit sa...

Selv om jeg mente bare å stikke en liten stopp innom for vi var jo på vei hjem, ble jeg stående hele konkurransen. Kjekt og lærerikt å se og selv om folk og dyr var dyktige er jeg fremdeles ikke avskremt. Hyggelige folk og god stemning - toppers!

Ghita sa...

:) Ja jeg ble positivt overrasket over hvor mange som deltok. Det var gøy! :)
Kjekt at du likte banene også;)

Godt du ikke ble avskremt Gerd Marit :D

Maila og Leia sa...

Det var veldig kjekt :o) Takk for at du gidder, hva skulle vi gjort uten deg :o(

Ghita sa...

:) Jeg synes bare det er kjekt når folk stiller opp, og er så positive som dere er. Gleder meg faktisk til fortsettelsen :D

Kari Anne sa...

Nå har eg akkurat bestemt meg for at om eg fortsatt ikkje har jobb ved neste rallycupkveld, så kommer eg opp og går med Emil som blir ni mnd den dagen :-) Så nå er det bare å legge seg i selen.. ikkje for å vinne, men for å ikkje diske ;-)

Ghita sa...

Så kjekt Kari Anne. Da håper jeg vi treffes 18 oktober ;))