søndag 17. oktober 2010

Prøveleder – og godkjenninger

Jeg fikk en dag – for ikke så lenge siden, en overraskende telefon – om jeg ville være prøveleder i Nrh.... – før jeg egentlig fikk tenkt meg om, hadde jeg sagt «ja». Jeg vet jo hvor avhengige vi er av hverandre for å nå målet – og denne gangen var de visst i beit for folk. Det er mange ressurser som skal i gang hver gang det er prøver. Foruten dommere og prøvedeltakere, må man jo ha både prøveleder og figuranter. Det kan være et styr å få «kabalen» til å gå opp. Jeg tenkte som så: En gang kan det være jeg som er avhengig av at andre stiller opp – og «man skal gjøre mot andre, det man vil andre skal gjøre mot seg» – Jeg visste jo at jeg «bare» skulle trene denne dagen – så selv om jeg hadde gledet meg masse til denne treningen, kunne jeg jo bare ikke si nei.

Etter noen dager gikk det så opp for meg hva jeg hadde sagt ja til :p Jeg hadde jo egentlig ikke peiling på hva jeg gikk til! Ja, ja jeg fikk gjøre mitt beste. Det viktigste må være at alt blir riktig for prøvedeltakerne - tenkte jeg. Og med dette som mål, leste jeg enda en gang regelverk m.m. - og planla så godt jeg kunne. Så med masse god hjelp fra Sylvelin fikk vi alt i boks. Jeg var heldig tross alt. Tone skaffet figuranter og værgudene smilte ;)

Jeg hadde en «brøler» da.... jeg glemte nemlig at ikke alle prøvedeltakerne trengte å komme samtidig. Alle skulle jo ikke opp i alt – men jeg tror de har tilgitt meg den ekstra ventetiden nå ;) Likevel skylder jeg Aud og Bjørn en unnskyldning. Dere fikk noen unødvendige lange timer der oppe. Godt det var fint vær! :)

Bortsett fra dette tror jeg alt gikk ganske bra. Det gjorde i alle fall det for deltakerne! Alle som var oppe til prøver bestod. Det var en utrolig følelse å se ekvipasje etter ekvipasje komme lykkelig i mål. Jeg får helt tårer i øynene enda, når jeg tenker på det.

Tusen takk til Ritva og Gro Elin – som alltid stiller opp som figuranter på prøver. Morten er også på god vei til å tilhøre denne elitegjengen av figuranter. TAKK!

En stor takk også til dommerne. Prøvene hadde vært umulig å gjennomføre uten dere :)

Til slutt GRATULERER enda en gang til de godkjente. Dere har endelig nådd målet! Jeg skjønner godt at dere er lykkelige. Mange timers slit, frustrasjon og arbeid ligger bak disse godkjenningene. Det er dere så vel unnt å komme i mål! Lykke til  på veien videre, alle sammen! Flere bilder her: .http://picasaweb.google.com/tyewed/APrVer16Oktober2010#

Bjørn og Krimp er A - godkjente :D

 Anders og Jelp er A godkjente :D
(Dio 1)

Aud og Speedy er nå A-godkjente :D

Tone og Isi er "back in buisness" (Re godkjente!)4 kommentarer:

Tone sa...

Godt skrevet Ghita, og du klarte prøveleder jobben flott :-))

Ghita sa...

Takk :))

Krissi sa...

Tøft av deg å hive deg inn i det, og så gikk det jo så godt!! :)

Aud sa...

Det var jo bare kjekt å sitte der i det fina veret og ta i mot ekvipasjene som kom tilbake fra rundering med bestått :) Takk for flott innsats alle sammen :)