torsdag 8. desember 2011

I går fikk Ficus og jeg endelig en ordentlig Nrh- treningsøkt :)

Neida vi var ikke med på Nrh-treningen, det har jeg ikke samvittighet til. Jeg synes det er egoistisk av meg å gå på trening nå, når jeg bare kan forlange at andre skal hjelpe meg – og ikke kan gi noe tilbake. Derfor, blant annet, velger jeg å ikke gå på Nrh treninger for tiden. I tillegg får jeg jo bare mer vondt.... Men KAN jeg hjelpe med noe, så kommer jeg gjerne :) Lydighet for eksempel. Gi lyd hvis noen vil at jeg skal hjelpe, enten på mail eller mobil (- jeg kan hjelpe uten bruk av klikker også ;) - Blir kanskje litt travelt før jul (hvis det er mange som vil ha hjelp ;P), men fra januar stiller jeg gjerne opp :)

I stedet for kveldstreningen i går, hjalp Helen og jeg hverandre – og da synes jeg det er ok. Helen har små barn og kan ikke gå på alle treningene, og jeg... - ja det vet dere....
Jeg har jo tidligere hjulpet/trent med andre som trengte noe ekstrahjelp/trening, men det betyr ikke at jeg mener vi skal droppe å gå på Nrh treningene. Det medfører jo at vi ødelegger for dem som følger det obligatoriske opplegget – og det ønsker jeg ikke. Men akkuratt nå mener jeg at jeg er en «hemsko» mer en en «ressurs» for laget mitt. (Hele denne høsten går rett «i vasken» for meg – alle planer er ødelagte, ikke særlig kjekt.... :(

Helen og jeg går av og til turer sammen og da hender det at vi også tar en liten uplanlagt treningsøkt – om så bare en meldingstrening ;)
I går var det en lenge planlagt treningsøkt – som det hele tiden kom noe i veien for, eks. Syke barn og stormen «Berit».
Vi hadde planlagt et teigsøk/overværssøk på Regestranda. Helen startet med Mist og deretter var det Ficus sin tur. Det var noen mennesker – og hunder ute på tur, så jeg var litt spendt på om vi klarte å styre utenom dem. Ficus forstod tydligvis at hun var «på jobb» da hun fikk på seg utstyr – hun overrasket meg her :) Hun søkte bra, selv om jeg gjerne hadde sett at hun gikk noe lengre ifra meg , men jeg klarte å sende henne opp på et par hauger og på søk inne i – og rundt, bunkerser helt alene – og det er jeg godt fornøyd med.
Ficus fikk til slutt funn av Helen og Findly inne i en mørk bunkers. Hun slo på dem på god avstand, var litt «lav» i det hun gikk inn, men hadde ingen problemer med meldingen – bortsett fra at hun måtte slikke litt på figurantene før hun meldte ;)

Godt fornøyd med økta – sååå kjekt å endelig få trene litt ordentlig :D Takk for hjelpen Helen og Findly (baby på ca 4 mnd) :)

1 kommentar:

helen sa...

takk i like måte, Ghita. Det var kjekt å endelig få det til... det var vel ca. en måned etter vi opprinnelig planlagte det!! Gleder oss til neste økt... :)