lørdag 2. juni 2012

Rundering i Vatneleiren :)

Jeg har ikke rukket å oppdatere så mye av treningene i den siste tiden, men kort fortalt så har Ficus og jeg hatt litt konflikter (som noen sikkert har fått med seg…) i runderingen. Jeg har derfor nå tatt vekk meldingsdelen helt – og er startet med direkte belønning.
Jeg skal være så ærlig å si at jeg har gjort dette under store tvil – men etter nøye overveielse, og mange tenkerunder, har jeg valgt å gi det en sjanse.
Noe måtte jeg nemlig gjøre hvis jeg vil nå målet mitt for året – og det vil jeg jo….! ;D

Jeg startet så vidt med dette på onsdag som var, men jeg var ustrukturert og la ikke opp opplegget ordentlig (selv om jeg trodde jeg hadde gjort det…. ;P)

I dag derimot, fikk jeg god hjelp av Anders som påpekte ting for meg som er viktige - men som jeg fort glemmer…., sånn som nytt sted, vanskelig terreng, nytt treningsopplegg osv… Derfor lot jeg Anders styre. Jeg sa hva jeg tenkte og hva jeg mente – også at jeg var tvilende til dette…. Han anbefalte meg funn, funn, funn – og siden terrenge ble for tøft for kneet mitt, kalte jeg inn Ficus fra figurantene (nok et moment som strider i meg….)

Første økt startet dårlig…. sløve og korte slag, vimsete Ficus – som prøvde å melde hos figuranten og som ikke helt forstod hva vi holdt på med, og en ustrukturert mamma….. men så skjerpet vi oss…. Dette medførte at Ficus økte intensiteten og innsatsen. Hun jobbet knallbra også da hun var sliten, hun hørte på meg og viste med hele seg at dette var gøy.
I andre økt var det ingen som helst nøling – Ficus satte i gang opp åssiden uten å nøle (vi startet nå på ca 400 meter) og gjorde funn på funn. Passeringene var også ganske bra. Noen få ganger i løpet av dagen stoppet jeg henne inne hos meg – for at hun skulle få igjen pusten – og for at vi skulle få lagt ut figurant der vi ville ha vedkommende.

Jo, jeg må bare gi meg for dette var en av de bedre runderingstreningene vi har hatt på lenge.  Jeg tror Ficus hadde godt av å bare få ha det gøy  og løpe fra figurant til figurant – samtidig som hun måtte søke og jobbe i tungt terreng. Så selv om hun ikke helt forstod opplegget i starten tok det ikke lang tid før hun var helt med på notene J
Så dette skal vi fortsette med en stund til. Takk for hjelpen Anders, Herman og Cecilie. Dere har vært knallflinke i dag!! :D

2 kommentarer:

Click sa...

Flinke?? Vi lå jo bare der ute og ventet på en kjempeflink Ficus som kom ut gang på gang på gang :-)

Ghita sa...

:) Hun hadde nok ikke jobbet så bra hvis ikke dere hadde vært så flinke til å belønne henne - så jo, jeg holder på mitt - dere var flinke!!! :D