onsdag 7. september 2016

Svømming med hundene

Tenkte jeg skulle fortelle at hundene våre nå er begynt med svømmetrening.
Guttene har hatt 2 timer hver og jentene 1.

Vår motivasjonen for dette er forskjellig for hver enkelt hund.

Dewey: Det er en fin aktivitet nå når han er gammel og ikke skal gjøre så mye annet. Dessuten elsker han å svømme (- i havet).

Iver: Trenger en trening som ikke gjør musklene større og stivere en de er. Da bør svømming være en fin aktivitet, han liker jo vann.Key: Belaster seg selv feil i og med hun har gjeterløpingen sin bare den ene veien. Tenker at vi da kan få trent henne på en måte som kanskje ikke feilbelaster.
Ficus kort og godt fordi hun elsker vann, men ikke vil svømme. Regner med at mestringsfølelsen kan føre til at hun etter hvert vil like denne aktiviteten også.
Vi startet i forrige uke hos Anita Jansen - "Hund i form" på Gandal.
Det er tydelig at Anita vet hva hun holder på med - alle hundene svømte selv etter bare første trening. Iver fikk hjelp også i går (2 trening), men Dewey klarte seg helt fint selv (se filmen over).

Jentene skal få sin andre time i morgen. Blir spennende hvordan Ficus er da. Key elsker jo vann slik som Dewey, så med henne går det nok helt fint.

Det som var så kjekt å se er hvordan alle fire hundene stolte 100% på Anita. Hun pauset dem ganske ofte og de klarte ganske fort å slappe av i armene hennes.


Ingen kommentarer: